Politici și Termeni

Bună ziua și bine ați venit la pagina noastră dedicată Termenilor și Condițiilor, precum și Politicii de Confidențialitate a Sizzling Hot. Este esențial să înțelegeți și să fiți de acord cu aceste aspecte pentru a vă asigura o experiență sigură, corectă și plăcută pe site-ul nostru.

Responsabilitățile Utilizatorului

În calitate de utilizator al platformei noastre, aveți responsabilitatea de a folosi serviciile noastre în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. Aceasta implică respectarea drepturilor de proprietate intelectuală ale altora, evitarea activităților ilegale și garantarea exactității și veridicității informațiilor pe care le furnizați.

Utilizarea Conținutului și Proprietatea Intelectuală

Toate conținuturile de pe platforma noastră, inclusiv textele, imaginile, videoclipurile și logourile, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizarea sau distribuirea neautorizată a conținutului nostru este strict interzisă. Prin trimiterea conținutului către platforma noastră, ne acordați o licență neexclusivă, globală și fără drepturi de autor pentru utilizarea, modificarea și afișarea acestuia în legătură cu serviciile noastre.

Confidențialitate și Protecția Datelor

Confidențialitatea dumneavoastră este importantă pentru noi. Politica noastră de confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați platforma noastră. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor dvs. conform Politicii noastre de confidențialitate.

Legături și Conținut de la Terțe Părți

Platforma noastră poate conține legături către site-uri web, aplicații sau servicii de la terțe părți care nu sunt sub controlul nostru. Nu suntem responsabili pentru conținutul, termenii sau practicile acestor platforme terțe. Utilizarea acestor site-uri sau servicii este la propria dumneavoastră risc, iar recomandăm să citiți termenii și politica lor de confidențialitate.

Excluderea Garanțiilor

Oferim platforma noastră „așa cum este” și „cum este disponibil”. Nu garantăm exactitatea, integritatea, fiabilitatea sau disponibilitatea conținutului nostru sau a serviciilor noastre. Utilizarea platformei noastre este la propriul dumneavoastră risc, iar toate garanțiile, fie explicite, fie implicite, sunt excluse în întregime.

Limitarea Răspunderii

În măsura permisă de lege, nu suntem responsabili pentru daune directe, indirecte, accidentale, consecințiale sau punitive rezultate din utilizarea platformei noastre.

Modificări în Termeni și Condiții

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic Termenii și Condițiile pentru a fi la curent cu orice modificări.

Concluzie

Vă mulțumim pentru citirea și înțelegerea Termenilor și Condițiilor noastre. Prin utilizarea platformei noastre, sunteți de acord cu acești termeni și reguli. Dacă aveți întrebări sau îngrijorări legate de Termenii și Condițiile noastre sau orice alt aspect al platformei noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne angajăm să furnizăm un mediu sigur și transparent pentru toți utilizatorii noștri.